Tájékoztatás a mintatantervekről

Tisztelt Hallgatóság!

A BMI, BGI és OTI szakon 2015 ősztől beiratkozó hallgatók új mintatanterv szerint kezdik meg tanulmányaikat. Aki jelenleg hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, az marad a saját tantervénél, és az elsőéves beiratkozásnál kapott tájékoztató szerinti fő követelmények maradnak érvényben (a megjelenő új tárgyak nem lesznek részei a tananyagnak)!

Tovább

Hacktivity 2015.

Megnyílt a regisztráció az idei, immáron 12. Hacktivityre. Június 16-ig a legkedvezőbb áron tudtok jegyet váltani a Hacktivity weboldalán. A diákoknak rendkívüli kedvezményt biztosítunk.

Íme, egy kis ízelítő a programból...

Tovább

Veszprém Megyei Mérnöki Kamara diplomaterv ösztöndíj

Tisztelt Hallgatók!

A Veszprém Megyei Mérnöki Kamara pályázatot hírdet diplomaterv öszöndíjra! A pályázatról bővebben a mellékelt leírásban olvashatnak >>>IDE<<< kattintva.

Tovább

MEGVÁLTOZOTT DIPLOMATERVEZÉSI ADATLAPOK ÉS SABLONOK

Tisztelt Hallgatók!

 

A kar nevének megváltozása miatt a diplomatervezéssel kapcsolatos adatlapokban és sablonokban átírásra került a régi Műszaki Tudományi Kar elnevezés. Karunk új neve Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar.

A 2014/15 tavaszi félévben már az új adatlapokat és sablonokat kell használni, melyek elérhetők az it.sze.hu tanszéki honlap Oktatás->Diplomatervezés füle alatt.Tovább

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Nyári ügyeleti rend 2015. július 27. 00:00 - 2015. augusztus 20. 23:59