Tricast Java tanfolyam

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Tisztelt Hallgatók!

Idén, immáron harmadik alkalommal, a győri székhelyű Tricast Kft. JAVA programozási tanfolyamot hirdet az egyetemen. Idénre megújult feladattal és frissített technológiákkal készültünk a tanfolyam résztvevői számára. A tanfolyamra olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik már megismerkedtek a JAVA programozás és az adatbáziskezelés alapjaival, és szívesen kipróbálnák egy valódi szoftverfejlesztési projekt kihívásait, valamint szívesen áldoznák az idejüket arra, hogy naprakész technológiákkal ismerkedjenek meg. A tanfolyamon résztvevők közül a legjobban teljesítő hallgatók a cégünknél elérhetővé váló gyakornoki helyek és kezdő fejlesztői pozíciók betöltésénél előnyben részesülnek.

A cégünkről:

A Tricast Kft. 2011 decemberében indult, 3 fejlesztővel. Jelenleg 9 fejlesztőt foglalkoztatunk teljes állásban. A nemzetközi szerencsejáték szektor szereplőinek végzünk szolgáltatásokat és készítünk egyedi szoftvermegoldásokat. Cégünk munkatársai széleskörű tapasztalattal rendelkeznek szoftverfejlesztésben, rendszerintegrációban és tanácsadásban az online szerencsejátékok piacán és más üzleti területeken. Partnereinkkel együtt olyan élvonalbeli szoftvertermékek megalkotásában veszünk részt, amelyeket az online és kiskereskedelmi szerencsejátékok piacának legnagyobb szereplői használnak.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon egyaránt szeretnénk a bemutatni kívánt technológiák elméleti és gyakorlati hátterével is foglalkozni. A hangsúlyt a JAVA alapú technológiákra fogjuk helyezni, de alapszinten a PostgreSQL adatbáziskezelővel és a webes technológiákkal is foglalkozunk majd. A gyakorlati részt egy fejlesztési feladat adja. A feladat egy az eddigi évektől eltérően egy sportfogadási játék elkészítése lesz, adatbázissal, Tomcat alapú szerverrel és webes fogadási és kezelőfelülettel. A tanfolyam kezdetekor a hallgatókat csapatokra fogjuk bontani. Minden egyes csapat egy szoftvermodult fog elkészíteni a félévi feladatból. Az egyes modulok a tanfolyam végén együttesen adják a feladat végtermékét.
A célunk, hogy a tanfolyam végére a hallgatók annyi elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek a használt technológiákról, hogy akár saját maguk is képesek legyenek hasonló bonyolultságú feladatok elvégzésére.

A tanfolyamon használt technológiák:

Fő programnyelv: Java 8
Egyéb Java technológiák: Tomcat 9, Maven 3, Log4J, Guice, JAX-RS
Adatbázis: PostgreSQL 9
Web technológiák: JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3

Tanfolyam helye és időpontja:

Az órák csütörtök délutánonként 15:00 és 17:00 között lesznek az ÚT 220-as teremben. Az első alkalom 2016.09.15.-én lesz, a tanfolyam 11 alkalomból áll. Aki szeretne, annak lesz lehetősége saját géppel dolgozni. Az elmúlt évek tapasztalataiból és gondjaiból kiindulva idéntől egy előre telepített, pendrive-ra másolható szoftvercsomagot fogunk megosztani, amivel a tanfolyam teljes anyaga hordozhatóvá válik.

Jelentkezés:

Jelentkezni az alábbi link mögött található űrlap kitöltésével lehet:

https://eSurv.org?u=tricast2016

A tanfolyamon 30 főnek tudunk helyet biztosítani, túljelentkezés esetén az űrlapon megadott tanulmányi adatok alapján fogunk rangsorolni.
Az esetleg felmerülő kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: tamas.balogh@tricast.hu

Üdvözlettel:

A Tricast Kft. csapata

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Szenátusi ülés 2018. május 28. 14:00 - 16:00
Nyugdíjas Egyetem Diplomaátadó 2018. június 7. 10:00 - 12:00