Konferenciák

Ezen az oldalon a tanszékünk által szervezett konferenciákról, rendezvényekről számolunk be.


Tisztelt Kollégák, Hallgatók!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a 12. Országos Gazdaság-informatikai Konferencia rendezvényt, melynek helyszíne a Pannon Egyetem lesz. A konferencia időpontja 2015. november 6-7. További részleteket a meghívóban találnak, illetve letölthetik az abstract sablonját is. Megtisztelő részvételükre feltétlenül számítunk!


2013. november 8-9. között került megrendezésre egyetemünkön a 10. Országos Gazdaságinformatikai Konferencia (OGIK'2013). A rendezvény programja innen is letölthető.


Hallgatói minikonferencia

2012. május 2-án tanszékünk hallgatói minikonferenciát szervez, amelynek helye az egyetem VIP-terme, és 1400-kor kezdődik. A programot innen tölthetik le. Mindenkit szeretettel várunk.


IKSZ'2012 Informatikai Kutatási Szimpózium

Felhívás előadás tartására

A Széchenyi István Egyetem Informatika Tanszéke immár második alkalommal rendezi meg a tanszéki Informatikai kutatási szimpózium programsorozatát. A szakmai rendez­vény alapvető célja, hogy fórumot teremtsen kutatási eredmények bemutatására és megvitatására, lehetőséget adjon az oktatók és a technológiai fejlesztésekkel, üzleti alkalmazásokkal foglalkozó szakemberek találkozására. Az előzetes tervek szerint 1-2 plenáris előadásra és 12-15 külön­böző tématerületet érintő szekció-előadásra lesz mód. A szimpózium hivatalos nyelve angol; a témákat nem kívánjuk előre definiálni, a cél éppen a kutatások sokszínűségének a bemutatása. A benyújtott témákat a Programbizottság és a felkért bírálók minősítik, és az elfogadásról értesítik a szerzőket. A szakcikkek kettős vakbírálatot követően kerülhetnek publikálásra az SZE Műszaki Tudományi Kar Acta Technica Jaurinensis szakfolyóirat külön számában.

Előadással kapcsolatos határidők:

  • Kibővített absztrakt megküldése: 2012. augusztus 1.
  • Elfogadás visszaigazolása: 2012. szeptember 1.

Anyagok megküldése:

A konferenciával kapcsolatos további részletek, a jelentkezési lap, az absztrakt-formátum és a program letölthető honlapunkról.


2011. november 11-12. között került megrendezésre intézményünkban a 8. Országos Gazdaságinformatikai Konferencia (OGIK'2011). A rendezvény programfüzete honlapunkról is letölthető.


Tanszékünk 2011. május 4-én első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Fiatal kutatók szimpóziumát. A rendezvény alapvető célja, hogy nyílt fórumot teremtsen azon fiatal kutatók részére, akik különböző szinten folytatott tanulmányaik (BSc, MSc, Doktori képzés) során az informatika valamely speciális szakterületén kiemelkedő kutatási tevékenységet folytatnak. A fórum lehetőséget ad a bemutatkozásra, az eredmények bemutatására, és kiváló alkalom arra is, hogy szakmabeliekkel megvitatva a témákat elősegítse a fiatalok fejlődését. A programfüzetet innen lehet letölteni.

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Szenátusi ülés 2018. március 26. 14:00 - 16:00
Elektronikus ZH nap 2018. március 28.
Munkaszüneti nap 2018. március 30.
Munkaszüneti nap 2018. április 2.
Elektronikus ZH nap 2018. április 6.