Előrehozott záróvizsga és témanegedélyes lapok

Kedves Hallgatók,

A témaengedélyes adatlapok leadásának határideje 2021. január 25. Az adatlapokat a járványügyi helyzetre tekintettel, elektronikus formában, a konzulensek aláírásával ellátva tudják leadni. Kérjük, az adatlapokat Pusztai Gabriellának, a pusztai.gabriella@sze.hu e-mail címre küldjék!

Az előrehozott záróvizsgára jelentkező hallgatók szakdolgozatának leadási határideje november 6., péntek 12:00.

A rendes záróvizsgára jelentkező hallgatóknak a szakdolgozat/diplomamunka leadási határideje december 4., péntek 12:00.

Szakdolgozataikat/diplomamunkáikat online tudják leadni a jelenlegi járványügyi helyzet miatt.

Amennyiben szeretnének megőrizni egy aláírt példányt a dolgozatukból, akkor nyomtassák ki, köttessék be és hozzák magukkal a védésre.

Kérnék minden hallgatót, hogy töltse fel a dolgozatát a könyvtár oldalára - https://lib.sze.hu/diplomaleado . Feltöltés nélkül nem áll módunkban átvenni Önöktől a dolgozatot.
Továbbá kérem Önöket, hogy az alábbi linken található kérdőívben az adatokat töltsék ki, és ITT töltsék fel a dolgozatot, amelynek tartalmaznia kell a feladatkiíró lapot, illetve a nyilatkozatot. Külön pedig kérném csatolni a kitöltött és témavezető által aláírt szakdolgozat/diplomadolgozat értékelő lapot. (Tehát kérném mindenki írassa alá a konzulensével, hogy a dolgozata ténylegesen beadható, enélkül sajnos nem tudom elfogadni.)
(a dolgozatot is töltsék fel, melléklet nélkül)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMyplqLTVpoKgXdpySMW_uBqv3_zbXjFm6uW5Ob7bZ-1Q25Q/viewform?usp=sf_link


A dolgozat elkészítéséhez a https://it.sze.hu/diplomatervezes linken megtalálható az útmutató, a szabályzat és a sablon is.

Tovább

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra

A Mészáros Lázár ösztöndíjat elnyert hallgatókkal köthető ösztöndíjszerződésekről,
valamint az ösztöndíjak folyósításának rendjéről szóló 45/2017. (VIII. 31.) HM utasítás alapján a katonai oktatást is folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.

Tovább

MS Imagine

Tisztelt Kollégák!


Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Microsoft Imagine program keretében csaknem valamennyi Microsoft terméket ingyenesen használhatják* tanulási, kutatási célokra. Részletes tájékoztatást itt kaphatnak:

https://informatika.sze.hu/hirek/devtoolsforteaching


Tovább

Budapest - Hackathon

Dear Students,

 

IEEE has teamed up with Silicon Valley companies (Vizzario, VSP, and Qusp) and the technological strength of Central Europe and is organising the world's biggest brain hackathon in Budapest on the 8th and 9th of October.

 

Not meant only for brain experts (they will be availabe on the event as mentors), we believe that this is a great opportunity for our students and staff, an opportunity to network, learn, and build great technology.

Tovább

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Elektronikus ZH nap 2020. november 25.
Záróvizsga jelentkezési időszak 2020. november 26. - 2020. december 10.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. november 27. - 2020. november 28.
Elektronikus ZH nap 2020. november 27.
Vizsgajelentkezés kezdete 2020. november 30.