Java Tanfolyam 2019

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Tisztelt Hallgatók!

Idén a győri székhelyű Tricast Kft. ismét programozási kurzussal egybekötött gyakornoki programot indít. A tanfolyamra olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik már megismerkedtek a JAVA programozás és az adatbáziskezelés alapjaival, és szívesen kipróbálnák egy valódi szoftverfejlesztési projekt kihívásait, valamint szívesen áldoznák az idejüket arra, hogy naprakész technológiákkal ismerkedjenek meg. A tanfolyamra szívesen várjuk olyanok jelentkezését is, akik gyakornoki pozícióra nem pályáznak, azonban piacképes, közvetlenül hasznosítható tudást szeretnének szerezni.

A cégünkről:

 

A Tricast Kft. 2011 decemberében indult, 3 fejlesztővel. Jelenleg 15 fejlesztőt foglalkoztatunk teljes állásban. A nemzetközi szerencsejáték szektor szereplőinek végzünk szolgáltatásokat és készítünk egyedi szoftvermegoldásokat. Cégünk munkatársai széleskörű tapasztalattal rendelkeznek szoftverfejlesztésben, rendszerintegrációban és tanácsadásban az online szerencsejátékok piacán és más üzleti területeken. Partnereinkkel együtt olyan élvonalbeli szoftvertermékek megalkotásában veszünk részt, amelyeket az online és kiskereskedelmi szerencsejátékok piacának legnagyobb szereplői használnak.

 

A kurzus célja:

 

A kurzuson egyaránt foglalkozunk a bemutatni kívánt technológiák elméleti és gyakorlati hátterével is. A hangsúlyt a JAVA alapú technológiákra fogjuk helyezni, de alapszinten a PostgreSQL adatbáziskezelővel és a webes technológiákkal is foglalkozunk majd. A gyakorlati részt egy fejlesztési feladat adja. A feladat idén egy sportfogadási megoldás elkészítése lesz, adatbázissal, Tomcat alapú szerverrel és webes fogadási és kezelőfelülettel. A kurzus kezdetekor a hallgatókat kis létszámú csapatokra fogjuk bontani. Minden egyes csapat egy szoftvermodult fog elkészíteni a félévi feladatból. Az egyes modulok a tanfolyam végén együttesen adják a feladat végtermékét.

A célunk, hogy a tanfolyam végére a hallgatók annyi elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek a használt technológiákról, hogy akár saját maguk is képesek legyenek hasonló bonyolultságú feladatok elvégzésére. A tanfolyamot elvégző hallgatók közül a legjobbak gyakornokként csatlakozhatnak cégünk csapatához.

 

A tanfolyamon használt technológiák:

 

Fő programnyelv: Java 11

Egyéb Java technológiák: Tomcat 9, Maven 3, Log4J, Spring, JAX-RS

Adatbázis: PostgreSQL 11 és Hibernate

Web technológiák: JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3

 

Jelentkezés:

 

A kurzusra elsősorban a tanulmányaik utolsó harmadában járó hallgatókat várunk, közülük fogjuk kiválasztani a kurzus részvevőit. Minden jelentkezőtől szeretnénk kérni egy írásos szakmai önéletrajzot, valamint a jelentkezők részt vesznek egy rövid személyes elbeszélgetésen is. A kiválasztás során figyelembe vesszük a jelentkező tanulmányi eredményét, tanulmányi előremenetelét valamint az iskola mellett végzett, szakmai jellegű tevékenységeit, például hobbi projektek, korrepetálás, egyetemi projektekben való részvétel, etc.

 

Tanfolyam helye és időpontja:

 

A kurzust ahogy tavaly is, cégünk telephelyén (9023 Győr, Március 15.

utca 5-7.) fogjuk tartani, az időpontot a kurzusra felvételt nyertekkel együtt közösen fogjuk eldönteni, előreláthatólag szeptember harmadik hetében tartjuk az első alkalmat.

 

A kurzushoz ideális, ha a jelentkező rendelkezik saját hordozható számítógéppel (laptop/notebook), de korlátozott számban tudunk eszközt biztosítani, amennyiben valaki semmiképp sem tud saját gépet hozni, a jelentkezésében kérjük, jelezze.

 

A kurzus heti 2-3 órát vesz igénybe és további ugyanennyi otthoni munkát igényel, ezért kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek ebben a szemeszterben heti 4-6 óra plusz elfoglaltság nem jelent problémát!

 

A jelentkezéshez kérjük a jelentkezési űrlap kitöltését a

https://eSurv.org?u=tricast2019 címen, valamint egy szakmai önéletrajzot erre az e-mail címre: info@tricast.hu

 

Az esetleg felmerülő kérdéseket erre az e-mail címre várjuk:

tamas.balogh@tricast.hu

Üdvözlettel:

A Tricast Kft. csapata

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.