Tricast Java tanfolyam 2017

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Tisztelt Hallgatók!

Idén, immáron negyedik alkalommal, a győri székhelyű Tricast Kft. JAVA programozási tanfolyamot hirdet az egyetemen. Idénre megújult feladattal és frissített technológiákkal készültünk a tanfolyam résztvevői számára. A tanfolyamra olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik már megismerkedtek a JAVA programozás és az adatbáziskezelés alapjaival, és szívesen kipróbálnák egy valódi szoftverfejlesztési projekt kihívásait, valamint szívesen áldoznák az idejüket arra, hogy naprakész technológiákkal ismerkedjenek meg. A tanfolyamon résztvevők közül a legjobban teljesítő hallgatók a cégünknél elérhetővé váló gyakornoki helyek és kezdő fejlesztői pozíciók betöltésénél előnyben részesülnek.

A cégünkről:

A Tricast Kft. 2011 decemberében indult, 3 fejlesztővel. Jelenleg 12 fejlesztőt foglalkoztatunk teljes állásban. A nemzetközi szerencsejáték szektor szereplőinek végzünk szolgáltatásokat és készítünk egyedi szoftvermegoldásokat. Cégünk munkatársai széleskörű tapasztalattal rendelkeznek szoftverfejlesztésben, rendszerintegrációban és tanácsadásban az online szerencsejátékok piacán és más üzleti területeken. Partnereinkkel együtt olyan élvonalbeli szoftvertermékek megalkotásában veszünk részt, amelyeket az online és kiskereskedelmi szerencsejátékok piacának legnagyobb szereplői használnak.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon egyaránt szeretnénk a bemutatni kívánt technológiák elméleti és gyakorlati hátterével is foglalkozni. A hangsúlyt a JAVA alapú technológiákra fogjuk helyezni, de alapszinten a PostgreSQL adatbáziskezelővel és a webes technológiákkal is foglalkozunk majd. A gyakorlati részt egy fejlesztési feladat adja. A feladat idén egy lottó játék elkészítése lesz, adatbázissal, Tomcat alapú szerverrel és webes fogadási és kezelőfelülettel. A tanfolyam kezdetekor a hallgatókat csapatokra fogjuk bontani. Minden egyes csapat egy szoftvermodult fog elkészíteni a félévi feladatból. Az egyes modulok a tanfolyam végén együttesen adják a feladat végtermékét.
A célunk, hogy a tanfolyam végére a hallgatók annyi elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek a használt technológiákról, hogy akár saját maguk is képesek legyenek hasonló bonyolultságú feladatok elvégzésére.

A tanfolyamon használt technológiák:

Fő programnyelv: Java 8
Egyéb Java technológiák: Tomcat 9, Maven 3, Log4J, Spring, JAX-RS
Adatbázis: PostgreSQL 9 és Hibernate
Web technológiák: JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3

Tanfolyam helye és időpontja:

Az órák kedd reggelenként 8:00 és 10:00 óra között lesznek az ÚT 220-as teremben. Az első alkalom 2017.09.12.-án lesz, a tanfolyam 11 alkalomból áll. Aki szeretne, annak lesz lehetősége saját géppel dolgozni. A tanfolyamhoz egy előre telepített, adathordozóra másolható szoftvercsomagot fogunk megosztani, amivel a teljes anyag hordozhatóvá válik.

Jelentkezés:

Jelentkezni az alábbi link mögött található űrlap kitöltésével lehet:

https://eSurv.org?u=tricast2017

Az esetleg felmerülő kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: tamas.balogh@tricast.hu

Üdvözlettel:

A Tricast Kft. csapata

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. november 23. 00:00 - 2018. november 24. 01:00
Szenátusi ülés 2018. november 26. 14:00 - 16:00
Elektronikus ZH nap 2018. november 28.