Tricast Java tanfolyam 2018

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Tisztelt Hallgatók!

Idén a győri székhelyű Tricast Kft. programozási kurzussal egybekötött gyakornoki programot indít. A tanfolyamra olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik már megismerkedtek a JAVA programozás és az adatbáziskezelés alapjaival, és szívesen kipróbálnák egy valódi szoftverfejlesztési projekt kihívásait, valamint szívesen áldoznák az idejüket arra, hogy naprakész technológiákkal ismerkedjenek meg. A tanfolyamra szívesen várjuk olyanok jelentkezését is, akik gyakornoki pozícióra nem pályáznak, azonban piacképes, közvetlenül hasznosítható tudást szeretnének szerezni.

A cégünkről:

A Tricast Kft. 2011 decemberében indult, 3 fejlesztővel. Jelenleg 15 fejlesztőt foglalkoztatunk teljes állásban. A nemzetközi szerencsejáték szektor szereplőinek végzünk szolgáltatásokat és készítünk egyedi szoftvermegoldásokat. Cégünk munkatársai széleskörű tapasztalattal rendelkeznek szoftverfejlesztésben, rendszerintegrációban és tanácsadásban az online szerencsejátékok piacán és más üzleti területeken. Partnereinkkel együtt olyan élvonalbeli szoftvertermékek megalkotásában veszünk részt, amelyeket az online és kiskereskedelmi szerencsejátékok piacának legnagyobb szereplői használnak.

A kurzus célja:

A kurzuson egyaránt foglalkozunk a bemutatni kívánt technológiák elméleti és gyakorlati hátterével is. A hangsúlyt a JAVA alapú szerver oldali technológiákra fogjuk helyezni, de alapszinten a PostgreSQL adatbáziskezelővel és a webes technológiákkal is foglalkozunk majd. A gyakorlati részt egy fejlesztési feladat adja. A feladat idén egy többrétegű szoftver elkészítése lesz, adatbázissal, middleware/API réteggel és webes felhasználói és adminisztrációs felülettel. A kurzus kezdetekor a hallgatókat kis létszámú csapatokra fogjuk bontani. Minden egyes csapat egy szoftvermodult fog elkészíteni a félévi feladatból. Az egyes modulok a tanfolyam végén együttesen adják a feladat végtermékét.
A célunk, hogy a tanfolyam végére a hallgatók annyi elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek a használt technológiákról, hogy akár saját maguk is képesek legyenek hasonló bonyolultságú feladatok elvégzésére. A tanfolyamot elvégző hallgatók közül a legjobbak gyakornokként csatlakozhatnak cégünk csapatához.

A tanfolyamon használt technológiák:

Fő programnyelv: Java 10

Egyéb Java technológiák: Spring, JAX-RS, Tomcat 9, Maven 3, Log4J

Adatbázis: PostgreSQL 10 és JPA/Hibernate

Web technológiák: JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3

Tanfolyam helye és időpontja:

A kurzust idén cégünk telephelyén (9023 Győr, Március 15. utca 5-7.) fogjuk tartani, az időpontot a kurzusra felvételt nyertekkel együtt közösen fogjuk eldönteni, előreláthatólag szeptember harmadik hetében tartjuk az első alkalmat.

Jelentkezés:

A kurzusra elsősorban a tanulmányaik utolsó harmadában járó hallgatókat várunk, közülük fogjuk kiválasztani a kurzus részvevőit. Minden jelentkezőtől szeretnénk kérni egy rövid szakmai önéletrajzot, valamint a jelentkezők részt vesznek egy rövid személyes elbeszélgetésen is. A kiválasztás során figyelembe vesszük a jelentkező tanulmányi eredményét, tanulmányi előremenetelét valamint az iskola mellett végzett, szakmai jellegű tevékenységeit, például hobbi projektek, korrepetálás, TDK, egyetemi projektekben való részvétel, stb.

A kurzushoz ideális, ha a jelentkező rendelkezik saját hordozható számítógéppel (laptop/notebook), de korlátozott számban tudunk eszközt biztosítani. Amennyiben valaki semmiképp sem tud saját gépet hozni akkor kérjük, hogy a jelentkezésében jelezze.

A kurzus heti 2-3 órát vesz igénybe és további ugyanennyi otthoni munkát igényel, ezért kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek ebben a szemeszterben heti 4-6 óra plusz elfoglaltság nem jelent problémát!

A jelentkezéshez kérjük a jelentkezési űrlap kitöltését ezen a linken:

https://eSurv.org?u=tricast2018

Valamint az önéletrajzot erre az e-mail címre: office@tricast.hu

Mindkettő szükséges a sikeres jelentkezéshez!

Az esetleg felmerülő kérdéseket erre az e-mail címre várjuk: tamas.balogh@tricast.huÜdvözlettel:

A Tricast Kft. csapata

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Informatika Tanszék Eseménynaptára

Bejelentkezés a 2019/20-as tanév I. félévére 2019. augusztus 28. 06:00 - 2019. szeptember 7. 23:55
Tantárgyválasztási időszak 2019. szeptember 2. - 2019. szeptember 7.
Gólyahét 2019 2019. szeptember 4. - 2019. szeptember 7.
Beiratkozás - nappali tagozat 2019. szeptember 8. 10:00 - 16:00